2. narodeninová párty tancujúcich tigríkov

07.04.2010 23:35

31.03.2010, Kc Aktivity, Trenčín

 

„Rafaela, čuk čuk bugy ...“  tancujú naše deti do rytmu hudby a my ich hrdo pozorujeme, neuvedomujúc, že niektoré sa nie tak dávno ešte len naučili chodiť. Zábava je v plnom prúde a deti sa dobre bavia. Okrem tancovania sú pre ne nachystané aj súťaže, ako je hádzanie loptičkami do úst veľkého maľovaného šaša, gúľanie lopty, chytanie motýľov do sieťky, nosenie loptičiek na lyžičke, či skákanie vo vreci, tak aby spolu súťažili detičky približne rovnakého veku. Samozrejme, nechýbajú ani  lákavé odmeny. A nie je to len taká hocijaká zábava! Ide o narodeninovú párty tanečných jasličiek Tancujúce tigríky. Deti z našej Ovečky sa pridali nedávno, končia svoj prvý kurz, ale Tancujúce tigtíky v Trenčíne so svojou lektorkou Petrou Pevnou slávia už svoje druhé narodeniny.  Petra vysvetľuje ako získali tanečné jasličky svoj názov:  Na začiatku bol jej syn a jeho hračka - tiger, ktorý sa hýbal a tancoval. S ním začínali detičky svoje prvé lekcie, stal sa maskotom a nakoniec dal aj názov tanečným jasličkám.

Sála s parketami poskytuje dostatok piestoru pre šantenie detí. Komu sa nechce hrať či tancovať, môže si niečo vytvoriť s plastelíny alebo si nechať na tvár namaľovať tigra. Nechýba ani sladké občerstvenie. No a aké by to boli narodeniny bez narodeninovej torty? Sladká maškrta mizne v bruškách a potom už len rýchlo utrieť ústa, aby sme na tej spoločnej fotke boli pekní.

Narodeninová párty sa chýli ku koncu, ale úplný koniec to ešte nie je. Na záver sa vyhlasuje veľká súťaž pre rodičov malých tanečníkov o najkrajšie video z tanečných lekcií. Súťaž trvá do 15.4.2010, takže je ešte čas zobrať kameru a zachytiť našich tancujúcich tigríkov priamo v akcii. Kto bude víťazom ?

PS : Nevideli ste ešte našich tigríkov tancovať ? Tak nezabudnite prísť 8. mája 1010 na „Míľu pre mamu“, kde budú mať verejné vystúpenie.

 

Autor: Andrea Trokanová