Ovečkine dobrodružstvá

08.09.2010 21:58

V nedeľu, 5. septembra sme v Kúpeľnom parku privítali vzácnu návštevu. Zavítali medzi nás štvornohí kamaráti - psíkovia z kynologického klubu Excel Trenčín. Prišli nám ukázať agility - psí parkúr, ktorý prebehne psík spolu so svojim pánom. Na šikovných psíkov, ktorí skákali cez prekážky a preliezali tunele sa prišli pozrieť nielen deti ale aj dospelí. Rovnako zaujímavé boli aj ukážky výcviku psov a obrany.

Podujatie ktoré organizovala naša Ovečka spolu s Mestom Trenčianske Teplice a Kúpeľmi Trenčianske Teplice otvoril pán primátor. Po ukážkach psej šikovnosti nasledovalo hľadanie pokladu, ktoré odštartovala pani riaditeľka Kúpeľov. Do hľadania sa zapojilo 19 rodín. Podmienkou účasti bolo zaregistrovať sa v počte minimálne troch členov, pričom aspoň jeden člen bol vo veku do 10 rokov. Najprv sme sa obávali, že poklad nebude až také jednoduché nájsť, no ukázalo sa, že opak bol pravdou. Na základe indícií sa všetci hľadači dopátrali k menu Ifigénie, ktoré ich priviedlo k pokladu.

Žiaľ, poklad bol len jeden. Víťazná rodina v ňom našla darčeky od Mesta a Kúpeľov Trenčianske Teplice, Teplických oplátok a od Ovečky. Ostatní pátračí si mohli pochutnať na cene útechy - sladkostiach a džúsoch.

Veľmi nás potešila hojná účasť, ktorá nás utvrdila v tom, že podobnú akciu sa oplatí pripraviť aj o rok!