Zoznamovanie s angličtinou

28.05.2010 14:50

 

Na nedeľné popoludnie 23.05.2010 sa tešili všetci, ktorí chceli zoznámiť svoje detičky s angličtinou. Ovečke sa podarilo osloviť lektorku Tatianu z jazykovej školy Language & Partner v Trenčíne, aby nám prišla ukázať ako sa zabávať po anglicky.

Myslím, že Tatiana bola trochu zaskočená nízkym vekovým priemerom detí, ale zvládla to výborne. Najprv sme sa všetci pozoznamovali (samozrejme po anglicky), pričom Tatiana si  dokázala hneď zapamätať mená detí, za čo ju ja osobne obdivujem. Potom si deti zatancovali, a pri tom sa nenápadne prostredníctvom pesničky zoznamovali s anglickými slovíčkami označujúcimi časti tela, ako ruka, noha či hlava. 

Nielenže to bolo celé zadarmo, ale Tatiana prejavila ochotu prísť znova do Trenčianskych Teplíc ďalšiu nedeľu. A to nie je všetko ! Detičky, ktoré sa zúčastnili na prvej hodine dostanú za odmenu ruksaky s maskotom jazykovej školy panáčikom Pajom.

Trochu nás mrzí, že na angličtine sa zúčastnili s deťmi prevažne mamičky, ktoré sa pravidelne podieľajú na činnosti v Ovečke a neprejavili záujem ďalší rodičia detí vo veku 3 – 5 rokov, pre ktoré bola aktivita primárne zamýšľaná. Nevadí, majú ešte šancu prísť medzi nás v nedeľu 30.05.2010 o 17.00, kedy sa deti môžu tešiť na rozprávku.

 

Autor: Aďka Trokanová