Deň otvorených dverí - krásny deň plný zážitkov

11.10.2010 20:35

10.10. 2010 - magický dátum, ktorý si vybrali mnohé páry za deň svadobný. My sme si tento deň vybrali tiež. Svadba sa síce nekonala, ale oslavu sme mali poriadnu. Pripravili sme pre rodiny s deťmi Deň otvorených dverí a nebolo to náhodou. Tento deň bol totiž zároveň aj Medzinárodným dňom materských centier.

Ovečku sme otvorili od 14:00 do 19:00 a sprístupnili všetkým záujemcom. Okrem rodičov a detí nás navštívili aj starí rodičia, ale aj priaznivci, ktorým sa páči naše centrum a činnosť. Potešili nás aj návštevníci z okolitých obcí. Celkovo sa u nás zastavilo viac ako 60 detí a dospelých.

Pre deti sme pripravili tvorivé dielničky, kde si mohli vyrobiť ovečky, tiež herňu plnú hračiek, pesničky a rozprávočky. Detičky si kreslili, maľovali, lepili, ale si aj zatancovali a dosýtosti sa vyšantili. No a to najlepšie na záver, divadielko o Guľkovi Bombuľkovi, ktoré malo veľký úspech.

Rodičia si zatiaľ mohli nakúpiť na miniburze, oboznámiť sa s chodom a fungovaním Ovečky, informovali sme ich o našich aktivitách, o ÚCM... Pre všetkých bolo pripravené malé občerstvenie.

Na záver dňa sme boli síce trochu unavené, ale spokojné a šťastné, že sa nám deň vydaril nielen počasím, ale aj úspechom celého podujatia. S radosťou si to zopakujeme aj o rok :-)

 

Autor: Katy