Piráti v Tepliciach

22.08.2011 08:26

A takto sa to začalo:

Kde bolo, tam bolo, v údolí medzi nádhernými horami, v krásnom mestečku Trenčianske Teplice sa v jednom malom domčeku stretali detičky bez mamičiek a oteckov len s pirátkami Zuzkou a Romankou. A tak sa mohol začať druhý prázdninový letný taborček pre škôlkarov a preškôlkarov tentoraz s veľkým záujmom v dvoch terminoch 8.8. - 12.8. a 15.8.-19.8.

 

A tak sa začalo jedno veľké pirátske dobrodružstvo. Celý týždeň sa niesol v pirátskom duchu a ako piráti aj zažili veľa nových objavných ciest. Maľovanie farbami na ruky, v tričkách po tatinoch (niektorí výmyselníci urobili otlačky svojich pomaľovaných rúk na tričká a tie skončili ako darček pre tatinov), či výroba pirátskych šatiek a ich maľovanie v parku, hľadanie pokladu a škriatkov v lese, kŕmenie kačičiek, naháňanie, bláznovstvá, nové kamarátstva, ale aj obedovanie ako veľkí v reštaurácii na terase ešte dlho ostanú v pamätiach našich malých-veľkých pirátov.

 

Radosť v očkách našich drobcov a ich uštebotané hlásky, ktoré nám s hrdosťou oznamovali ako stávili deň, nám robili radosť a tešili sme sa vždy s nimi, čo im zajtrajšok prinesie.

 

Dakujeme Zuzke a Romanke za trpezlivasť, vždy usmiate tváre a pomoc pri samostaných krokoch našich malých predškôlkarov a škôlkarov, ich profesionalitu a ústretovosť, za tvorivosť, ale hlavne ľudskosť ktorými si získali srdcia našich drobcov, ktorí sa už tešia na další letný táborček s ovečkou.

 

Autor: Lucka